Litt av en uke for Brage Takle; tildelt idrettsstipend fra Agder fylkeskommune, nominert til Årets unge mannlige utøver til ldrettsgalla Sør og tatt ut på junior landslaget. Vi gratulerer!

Sesongen er i alt hovedsak over, og Brage Takle kan se tilbake på en meget god sesong, hvor sølvmedaljen i sprint fra ungdoms-EM  kanskje er årets høydepunkt. Dermed er de tre nyhetene han fikk den siste uka vel fortjent og sikkert svært inspirerende foran neste sesong.

Brage NC mellom Trheim21 Per Ivar Skinderhaug

Brage Takle under Norgescup avslutningen i Trondheim i høst. Foto Per Ivar Skinderhaug.

Stipend
Agder fylkeskommune har delt ut 8 idrettsstipend, og Brage var en av de lovende utøverne som ble belønnet med et stipend på kr 40.000,-. Stipendet kommer helt sikkert godt med i forberedelsene til neste sesong, hvor flere NM-medaljer og junior-VM helt sikkert er blant målene.

Deler ut 8 idrettsstipend til unge talenter - Agder fylkeskommune (agderfk.no)

Landslagsplass
Orienteringsforbundet presenterte nylig juniorlandslaget, og etter meget god løping gjennom hele sesongen var nok uttaket av Brage udiskutabelt. Samlinger med resten av landets beste juniorer vil sikkert gi god matching for Brage i sesongoppkjøringen.

20 løpere uttatt på juniorlandslaget! - Nyheter - Norsk Orientering

Nominasjon

NMstafett21 KOK1medaljer IM

Bronseguttene våre er nominert i klassen "Årets Team/Lag" til Idrettsgalla Sør 2021. Fv. Brage Takle, Håvard Wedege og Dag Blandkjenn. Foto Ingvild Mulen

Lørdag 6. november er det Idrettsgalla Sør, og her er Brage nominert i klassen «Årets unge mannlige utøver». Han er også nominert sammen med Håvard Wedege og Dag Blandkjenn i klassen «Årets Team / Lag» etter at de tok bronse i NM-stafett.

Nominerte 2021 – Idrettsgalla Sør 2021 (idrettsgallasor.no)