Søndag 24. april var det duket for KM sprint i Mandals gater. KOK løperne kom hjem med mange medaljer.

O-sesongen er i gang, og i nydelig vårvær ble kampen om KM-medaljene utkjempet i Mandals gatenett. 

Blant de som taklet løypene best var KOKs juniorgutter. I H17-20 ble det gull til Brage Takle, sølv til Trygve Børte Nomeland og bronse til Markus Mollestad.  Alle medaljene i H21 gikk også til KOK løpere; gull til Ståle Gjelsten, sølv til Håvar Birkeland Stormoen og bronse til Bjarne Færestrand. I D21 ble det bronse til Lise Østerhus.

KM sprint 21 junior NAJ

Medlajevinnerne i H17-30, Trygve Børte Nomeland, Brage Takle og Markus Mollestad. Foto Nils Arne Johannessen

 

KM sprint 21 senior NAJ

Medaljevinnere i H21, Håvar Birkeland Stormoen, Ståle Gjelsten og Bjarne Færestrand. Foto Nils Arne Johannessen

Mandal sentrum var et nytt sprintterreng, og løypelegger Jack Bjørnsen høstet lovord for morsomme og krevende sprintløyper. Som alltid når det er sprint var det viktig å lese kartet nøye så man ikke krysser forbudte områder, ellers blir det dessverre diskvalifikasjon.

Resultatene fra KM ligger på Eventor - Arrangementsinformasjon: Agder OK - KM Sprint (orientering.no). Anbefaler alle også å ta en titt på kartet og veivalgene som mange av løperne har lastet opp i Livelox som ligger på arrangementsiden.

Fredag og lørdag er det NM og Norgescup både sprint og knockputsprint på Jessheim. Her stiller disse KOK løperne; Brage Takle, Trygve Børte Nomeland, Markus Mollestad, Ulrik Macsali Böhm, Vegard Danielsen og Dag Blandkjenn. Følg med på løpene på arrangørens hjemmeside NM Sprint 2022.

Her i Kristiansand arrangerer OK Sør Sørløpet søndag 1. mai, påmeldingsfristen er fredag 29. april.