Fra og med i år skal KOK bruke Norges Idrettsforbund sentrale medlemssystem til å sende ut regninger for medlemskontingenter i 2023. I løpet av april vil du få tilsendt en e-post med faktura/link til faktura.

 

Her er eposten med informasjon som er sendt ut til klubbens medlemmer:

Norges Idrettsforbund har pålagt KOK å bruke deres sentrale medlemssystem til å sende ut regninger for medlemskontingenter i 2023. Det gir noen ulemper med hensyn på klubbens regnskap, men det har også den fordel at vi forenkler medlemsoversikten vår. Pr i dag har vi egentlig hatt 3 register – pluss de som er registrert i Eventor. Det meste er naturlig nok likt, men det er ikke 100% overensstemmelse.

Hva betyr dette for deg?

-       I løpet av april vil du få tilsendt en e-post med faktura/link til faktura – og kontingenten er redusert med 25% etter vedtaket på årsmøtet.  Det betyr 

o   Barn tom 12 år:   -  300 kr

o   Ungdom 13-16 år:   - 400 kr

o   Junior/yngre senior:  17-24 år - 600 kr

o   Aktive f.o.m 25 år  -  750 kr

o   Støttemedlem: 225 kr

o   Familier:   1725 kr

-       Hvert medlem vil får her sin faktura, unntatt de som er registrert som familiemedlemmer, – og de skal betales hver for seg.  Dere må ikke slå dem sammen på noen som helst måte. Betalingen skjer via selskapet Buypass.

-       De som er registrert i systemet som familier vil få tilsendt faktura for familiemedlemskap.  Denne sendes til familiens eldste. Vi har prøvd etterregistrering av familier, men kun der hvor det ikke ligger inne noen familiekoder i systemet fra før.  Hvis annet familiemedlem skal ha fakturaen må dere selv styre det fra deres profil.

Feil i systemet.

Noen av dere vil mest sannsynlig få en faktura som dere mener er feil.  Det kan være:

-       Medlemmer som mener at de skal være støttemedlemmer.

-       Støttemedlemmer som mener at de skal være vanlig medlem.

-       Feil mhp familie medlemskap

-       Dere får 2 regninger (det er et par duplikater som vi ikke har fått bort ennå)

-       Og sikkert noe annet også.

Hvis du mener at noe er feil, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Henrik Svaland Aas på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   så skal vi se om vi kan fikse feilen, men det kan også tenkes at dere selv må gjøre endringer fra www.minidrett.no

Dersom du ikke får faktura:

-       Dere som ennå ikke er registrert på www.minidrett.no og som vi har notert oss i andre registrere, dere vil få en egen e-post der vi henstiller dere om gjøre dette.    

-       Dersom du ikke hører et eneste «pip», men er medlem må du kontrollere din status på www.minidrett.no.  Det kan tenkes at du står oppført med feil epostadresse, ved en feil er meldt ut elektronisk eller noe liknende.

Dere som etter-registreres vil få faktura fra system en gang i mai.  De som ikke etter-registrerer seg innen utgangen av mai, vil bli betraktet som utmeldt. 

Klubbens forventninger til deg:

-       Data for de fleste av dere er allerede inne i dette medlemssystemet, og det fleste har en bruker fra før, men hvert enkelt må opprett en bruker på www.minidrett.no om det ikke er gjort tidligere. 

-       Hver enkel holder sin profil oppdatert, mhp adresser, telefonnummer, e-poster, evt. familierelasjoner osv.

-       Hvert medlem holder seg oppdatert på den eposten de selv har lagt inn. (Det forventes at alle medlemmer har en aktiv epostadresse)

-       Foresatte følger opp sine mindreårige.

-       Det forventes også at ungdommen tar over styringen av egen profil når de modne for det, og senest det året de fyller 18 år

-       Æresmedlemmer får ikke tilsendt faktura, men trenger også en bruker på minidrett.

Generell info  

Vi er usikre på om det lar seg gjøre å ha halv medlemskontingent etter 1. august slik årsmøtet vedtok.  Denne problemstillingen prioriteres ikke akkurat nå.

Nye medlemmer skal heretter melde seg inn via  www.minidrett.no.  Det gamle systemet med innmelding via skjemaer utgår.