Siden 2002 har Kristiansand Orienteringsklubb hatt som visjon å være verdens beste orienteringsklubb!

Vi vil gi utøvere som ønsker det muligheten til å bli verdens beste orienteringsløpere. KOKs elitesatsing har sin hovedbase i Kristiansand der vi har et godt orienteringsmiljø. Klubbens strategi og anbefalt er at løpere i KOK Elite er bosatt på Sørlandet, og kan bidra til klubbmiljøet. De daglige treningene som arrangeres i Kristiansand er selvfølgelig åpne for alle interesserte selv om du ikke er KOK-medlem.   

Målet er at våre løpere skall være med å kjempe helt i toppen både individuellt og i de store stafetterne 10-mila og Jukola hvert år. 

Vi har en solid løperstall med unge lovende løpere både på i senior og junior klassene, ansatt trener og god struktur i samlingsplaner og det daglige treningsopplegget. Tilgangen på nye og oppdaterte kart er veldig god. 

Vi har tilgang til eget klubbhus med en flott terreng for langturer i nærheten. 

KOK-Elite trener også på Spicheren Treningssenter

KOK har en samarbeidsavtale med Sørlandsparken Osteopati & Fysioterapi for å sikre en kvalitetsmessig undersøkelse og behandling av skadede utøvere i Elite-gruppen, men også for å forebygge skader. KOK samarbeider også med Olympiatoppen Sør. 

Studiemuligheter på UiA (Universitetet i Agder) finner du her 

Jobb kan du finne her

Virker dette interessant? Ta kontakt og besøk oss i Kristiansand.

Kontakt:

Jack Bjørnsen (trener), jack_bjornsen(a)hotmail.com

Holger Hott (leder), hottholger(a)gmail.com