Klubben tilbyr en del enkle tur tilbud med kart som gratis kan lastes ned fra www.turorientering.no/skautrimmen

Rusleturen langs Otra/Strandpromenaden (10 poster) ligger fortsatt ute.

De som prøver tilbudet og som leverer inn kartene eller registrerer postkodene på www.turorientering.no/skautrimmen er med i trekning av premier på Skautrimmavsluttningen.

Turene har QR koder på postplatene hvor det er mulig å laste ned litt historisk informasjon og bilder fra der posten er plassert. Dette kan lastes ned på telefonen, men det krever at en” App” for skanning av QR koder er installert på telefonen. Her finnes mange muligheter som kan lastes ned gratis.

Den samme portalen har også en blogg hvor klubben og brukerne kan kommuniserer og dele bilder og tur opplevelser.

Vi kan også tilby turaktiviteter med litt større utfordringer i byens turområder.

Prøv enkel turorientering GRATIS.

Odderøya er i år prøvekartet som deles ut gratis på våre salgssteder eller det kan lastes ned her eller fra www.turorientering.no/skautrimmen

Her kan dere prøve vårt tradisjonelle turorienteringsopplegg.

Dersom dette gir mersmak er Skautrimmen og Baneheitrimmen nå i full gang og salg skjer på våre salgssteder og hjemmesider. Informasjon om opplegget i kartposen eller kan lastes ned her

 

Lengde og vanskelighetsgrad på turene varierer og vi har forsøkt å tilpasse dette på en best mulig måte.

Postene står ute fra nyttår og til 28.sept eller 31.10 avhengig av om det er jakt i området.  

Salgsstedene er som i fjor, DNT Sør, G-sport i Sanden, Birting Libris, Statoil Vesterveien, Meny Albert Kongsgård II, Sport 1 i Amfi, Löplabbet, Spicheren, Intersport Skippergt og G-MAX sørlandsparken. 

Ellers blir det som vanlig Finn 5 poster 3 perioder i løpet av sesongen.

Våre aktiviteter med kart egner seg for familier med barn og i år arrangerer vi FINN FRAM DAGEN 26. april sammen med Spicheren og Naturmuseet på Gimle kl 11-14. Her kan barn og voksne prøve mange ulike aktiviteter med kart.

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra våre brukere som gjør det positivt å fortsette arbeidet med helsebringende turaktiviteter med kart.

Tur- og mosjonskomiteen ønsker dere god tur 

Vinnere av konkurranse SMS turer Strandpromenaden og Grimsbekken

Det er trukket ut fire vinnere blant deltakere som leverte inn kartene og eller registrerte postene på www.turorientering.no Blant dem som leverte kart var en hel skoleklasse fra Krossen skole og her ble to av elevene vinnere. Vi besøkte klassen og lærer Lasse Stray og delte ut premiene og en tur-o gave til de aktive elevene.  

Bak fra venstre: Mads, Susanne, Helene, Stian og Anders. Foran fra venstre: Christian, John Fredrik, Kristoffer og Sander.

Vinnerne ble Helene  og Stian fra Krossen skole vant hver sin halsbuff. Thea Caroline Ljunggren og Sirinat Olsen vant begge Skautrimkartene for 2014

Trekning på Skautrimmens julesalg 7.desember, 14.desember og15. desember 

Vinnere av kransekakene ble Bernt Helleren og Sigbjørn Berge

Vi gratulerer!

Nå er nye poster ute  på Strandpromenaden/Otra.

AKTIV MED KART er et lavterskel aktivitetstilbud Kristiansand Orienteringsklubb har utviklet for å fremme folkehelsen. Tilbudene er enkle og tilpasset alle grupper fra barn, familier til pensjonister. De fleste løyper er også tilgjengelig med rullestol. Løypene vil etter hvert bli knyttet til kulturinformasjon i de områdene postene plasseres.

Stedsutvikling - Medvirkning - Sosiale møteplasser,urbant friluftsliv langs Grimsbekken og Strandpromenaden/Otra. SMS prosjektet er et svensk-norsk samarbeid med Kristiansand kommune og Vest-agder fylkeskommune som lokale parter. Prosjektet satser tett medvirkning fra innbyggere og lokaleorganisasjoner

Tilbudene som tilbys

Tur med poster langs Strandpromenaden  Kartfolder får du her

Registrering av postkoder gjøres på vår hjemmeside for alle turorienteringsoppleggene

Ønsker du å registrere postene kan du følge linken og registrere deg her og legge inn postkodene

Du kommer da til vår hjemmeside hvor vi også har andre turtilbud

Dersom du ikke tidliger har registret deg må du først gjøre det før du kan legger inn postkodene.

Registrer poster http://turorientering.no/skautrimmen/turer/2013/strandpromenaden-otra-last-ned-gratis/poster/ 

Finn og vinn!

Alle deltakere som leverer inn kart eller registrerer postene på nett innen 16. desember er med på trekning om flotte premier.

Kart kan leveres hos DNT-Sør.