Logo_Srlandsgaloppen2012-liten

Påmeldingsfristen til årets Sørlandsgalopp nærmer seg. Antallet påmeldte øker nå hele tiden. Og ikke bare løpere fra Norge. Én stor gjeng fra Skottland har meldt sin ankomst. Og løpere fra Østerrike, Sveits, Russland, Belgia, Irland, Bulgaria, Tyskland, Tsjekkia, Ukraina i tillegg til de nordiske landene er allerede påmeldt.

Sørlandsgaloppen 2012 tilbyr 5 løp i løpet av 6 dager. Bragdøyaløpet som går på ei lettløpt øy rett utenfor Kristiansand, SprintPrologen i sentrum av Kristiansand og med de tre siste SG-løpene i Jegersberg, et populært friluftsområde utenfor byen.
Til Bragdøyaløpet tirsdag 3.juli stiller arrangøren med nødvendig båttransport for de som ikke har egen båt tilgjengelig. I tillegg til o-løypa er det her gode muligheter for både badeliv og å prøve fiskelykken. Arrangøren fyrer opp grillen så ta gjerne med litt grillmat, eller sats på god fiskelykke.

SprintPrologen torsdag 5.juli har status som NorgesCup sprint for junior og seniorklassen. Spennende sprintløyper for alle. Løypelegger Jarle Ausland har lagt sprintløyper som passerer Kilden, Fiskebrygga og gjennom Nupenparken. Start og mål nær Christiansholm festning. Alle folkerike steder varme sommerkvelder. Etter løpet kan du vandre opp til Sommer på Torvet! – en folkefest hver torsdag. Med musikk og mat. Sprintprologen gir for øvrig bonussekunder til de beste foran den avsluttende jaktstarten søndag 8.juli i Jegersberg.

Kombiner løpene i Sørlandsgaloppen 2012 med besøk i Kristiansand Dyrepark og det populære Badelandet. Gratiskonserter på Kilden hver dag kl 13.00, stikk innom Sommer på Torvet! eller opplev Palmesus, Skandinavias største beachparty – på Bystranda 6.-7.juli.
Dette som noen eksempler på hva Kristiansand og omegn tilbyr som tilbehør under Sørlandsgaloppen.

Har du ikke meldt deg på ennå, husk påmeldingsfristen mandag 25.juni, så slipper du ekstra avgift!

Les mer på www.sorlandsgaloppen.no/2012