solskinnsbilde 78 deltok på Sommercup Finalen

Årets sommercup ble avsluttet tirsdag 14. august i Baneheia. Veivalgsrike løyper ble servert i det stirike terrenget i Baneheia. Velkjent kart og terreng for mange men når startsignalet går og poster skal finnes blir det uansett lett å bomme. Men noen klarte løypene både lett og raskt. Tette oppgjør i nybegynnerløypa med unge Matias Knudsen litt foran Trygve Nomeland og jenteduoen Ingrid Elise Vingerhagen og Christina Stussvig. I mellomløypa på 2,8 km var det veteranen Thorbjørn Værp som var raskest men det tar nok ikke lang tid før ungguttene Marius Pytten (nr 2) og Einar Ekeland (nr 3) går forbi. Beste dame i løypa var evigunge Inger Reinhartsen.
I langløypa på 4 km knuste Jostein Moe alle konkurrentene. Og det med mange tidligere landslagsløpere på plass. Best av damene var Anneke Hald Bjørgum tett fulgt av Christina White. Sommercupen er over for i år, men neste uke begynner KSO!

 

Resultater fra Sommercup finalen i Baneheia finner du her

Løyper Sommercupfinalen
A-løypa
B-løypa
N-løypa

Resultater fra Sommercup 6 i Jegersberg finner du her
Resultater fra Sommercup 5 på Kvarenes finner du her.
Resultater fra Sommercup 4 på Kjærrane finner du her.

Tirsdag 21.august starter høstens variant på KSO - Kristiansand Sprintorientering opp igjen. Du finner nødvendig informasjon om KSO på KSO-bloggen.