Marianne vant D21E i Halden på lørdag. Hun var rundt 2 minutter foran Silje Ekroll Jahren. Etter at hun sto over EM testløpene forrige helg, er det godt å se at hun er godt i gang med årets sesong. Se resultatene her.

5 herreløpere fra KOK var med på EM testløp forrige helg. Dette var i tillegg NC for senior.

 

 

Uttaksløpene for USAs JWOC-lag fant sted i Folsom, California i nærheten av Sacramento og jeg var så heldig å kunne delta. Uttaksløpene var tre løp som var en del av det årlige California O-Week (COW), et arrangement med syv løp som går over ni dager. http://baoc.org/wiki/Schedule/2018/COW Bay Area Orienteering Club stod for de fire første dagene som fant sted nord og nordøst for San Francisco, samt en urban mellomdistanse som ble arrangert ved Mills College i Oakland.

Kristiansand orienteringsklubb stilte med 4 løpere under helgens Bergens Sprint Camp. Dette var juniorene Marius Aurebekk og Sebastian Daland og seniorene Gaute Friestad og Dag Blandkjenn.

Har du tenkt deg på O-festivalen 23.-25. juni? Da må du melde deg på innen 15. april og få 10% rabatt på startkontingenten. Lurer du på hvor du skal bo? - klubben har reservert rom på "O-festival hotellet"

Med over 30 cm snø i terrenget og en værmelding som fortsatt viser at kong-vinter har koblet grepet over Sørlandet er vi dessverre nødt til å avlyse KOK 2-dagers 17.-18. mars. Dermed blir det ikke den sesongåpningen på Sørlandet som vi og mange andre hadde gledet seg til.