Marianne vant D21E i Halden på lørdag. Hun var rundt 2 minutter foran Silje Ekroll Jahren. Etter at hun sto over EM testløpene forrige helg, er det godt å se at hun er godt i gang med årets sesong. Se resultatene her.

5 herreløpere fra KOK var med på EM testløp forrige helg. Dette var i tillegg NC for senior.

Forrige helg var Vegard Danielsen, Gaute Friestad, Morten Jørgensen, Håvard W. Irgens og Dag Blandkjenn  med på EM testløpene i Fredrikstad/Oslo.

Lørdag var det mellomdistanse på Kråkerøy i Fredrikstad, søndag langdistanse samme sted, og tirsdag var det sprint på og rundt Akershus festning i Oslo. Hele 120 herreløpere stilte til start i testløpene.

Vegard Danielsen hadde best plassering av våre med en sterk 10. plass på langdistansen, 6 min bak vinneren Gaute Steiwer Hallan. Håvard W. Irgens fikk en flott 12. plass på langdistansen. Dag Blandkjenn hadde best løp på sprinten, hvor han kom inn på 14. plass, 27 sek bak vinneren Jon Aukrust Osmoen.

Etter er skuffende mellomdistanse, gikk det bedre på langdistansen for KOK-gutta. Men alt i alt var løperne litt skuffet over løpene denne helgen.

EM uttaket ble offentliggjort rett etterpå og KOK fikk dessverre ikke med noen løpere til EM i Sveits i mai, denne gang.