Dag Blandkjenn stormet inn til en imponerende tredjeplass i seniorklassen i NM sprint på lørdag. Konkurransen gikk i Stavanger, og hele norgeseliten var på plass.

– Løpsformen er kjempegod, og orienteringen var tilnærmet optimal, uttaler en storfornøyd bronsevinner. Øystein Kvaal Østerbø fra Bækkelaget SK vant, med Håkon Jarvis Westergård fra Varegg 15 sekunder bak. Dag Blandkjenn var 19 sekunder bak vinneren. Gaute Friestad fikk en 19 plass i finalen og Vegard Danielsen på 21. plass.

Dag Blandkjenn på seierspallen sammen med Øystein Kvaal Østerbø og Håkon Jarvis Westergård

NM-sølv til Marius Aurebekk!

Marius Aurebekk ledet halvveis i yngste juniorklasse, og kapret til slutt en flott sølvmedalje. Kun et dårlig veivalg mot slutten fratok ham gullet. Han kom i mål 12 sek. bak Henrik Fredriksen Aas fra Asker. Kristian Pytten løp solid og fikk en fin 10. plass. David Runde kom på 17. plass i H 17-18.

Marius Aurebekk med sølvmedalje, Henrik Fredriksen Aas fra Asker vant og Niels Christian Hellerud fra Halden på bronse.

I finalen i eldste juniorklasse løp Sebastian Daland inn til 7. plass, 44 sek. bak vinneren Eirik Langedal Breivik fra Nydalen SK.

I yngste juniorklasse for damer ble Christiane Ruud Bøckman nr. 12 i kvalifiseringsheatet. Som første års junior var hun kun 16 sek. fra å kvalifisere seg til finalen.

2 medaljer, og 7 av 8 løpere i finalen, er et meget godt resultat for KOK og viser at klubbens løpere absolutt kan hevde seg i konkurranse med norgeseliten.