Tirsdag er treningen byttet utmed nytt løp i KOK Tirsda' Køpp! Oppmøte ved Klubbhuset 18:00, herfra ca. 10 minutter å gå til start. Denne gangen kan vi og ønske velkommen til seniorløpere i alle aldre (bosatt i Kristiansand kommune)!

Det er fortsatt svært viktig å holde god nok avstand, god håndhygiene og hold deg hjemme om du ikke føler deg frisk! Påmelding i Eventor helst før mandag 16.00: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14670

Agderkarusellen for alle
Onsdag er vi igjen så heldige at alle bosatt i Kristiansand kommune kan delta på o-løp (+ alle under 20 år). Denne gangen er det SSOK som arrangerer fra Lohnelier helt vest i Kristiansand kommune. Mer info og påmelding (frist tirsdag) i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14008

Fokusløp 13-20 år
Lørdag er det klart for første løp i fokusløp-serien. Dette er en serie med løp med avsluttende jaktstart og sammenlagtpremiering for klassene fra 13 til 20 år. Også klasser for de under 13 år. Innbydelse er vedlagt. Det starter med to sprintløp i Grimstad lørdag 8. mai. Vi planlegger fellesavreise fra Kristiansand på tirsdagen. Påmelding senest fredag:

Løp 1: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14765

Løp 2: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14766

I etterkant av Tirsda' Køppen blir det en liten samling med info om blant annet fokusløpene samt andre aktiviteter fram mot sommeren. Aktuelt for ungdommer og interesserte i tilstøtende aldersgrupper.