Nå er tiden her for bestilling av o-tøy, overtrekkstøy og tøy fra resten av KOK-kolleksjonen. Bestilling skjer via Trimtex sin webshop.  Du må selv gå inn på webshopen og bestille det du ønsker å kjøpe.Vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.


Nettbutikken er åpen fram til og med 7.5 med forventet levering i uke 25.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:  https://trimtex.no/no/my-trimtex/kokns/ 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: kok21 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.