Tirsdag er det endelig klart for populært o-løp i Dyreparken! Dette er finalen KOK Pizzacup og selvfølgelig avsluttes den med pizza etter løpet!
 
Frammøte Kristiansand Dyrepark v/hovedinngangen. Portene åpner kl 16.15, og det er start fra kl 17.00. Løypene går rundt omkring i parken med mye asfalt og grus, men også noe gress og mindre skogspartier. Vis hensyn til andre skapninger i parken. Se spesielt opp for Julius, løver og andre ville dyr! Det er ikke lov med sko med pigger av noe slag!
 
Pizza
Som en del av KOK Pizza cup vil det etter løpet bli servert Pizza i Abra Havn. Dette er gratis for deltagere i KOK Pizza Cup, samt deltagende KOK medlemmer. Dette var kjempekoselig i fjor og vi håper det blir minst like god stemning på tirsdag!
 
Premier
Det er prmier til alle deltakere i KOK Pizza cup. 
 
KM
Løpet er også kretsmesterskap sprint for D21 og H21 (yngre klasser hadde KM i våres mens eldre løpere ikke fikk konkurrere).
Skal du løpe KM-klasse eller aldersklasse må du melde deg på før midnatt søndag 26.! Kun etteranmelding for de under 16 år pluss i åpne klasser.
Mer info og påmelding finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15282
 
Onsdag arrangerer Hisøy siste Agerkarusell for i år. Her kan man velge mellom sprintstafett eller indviduelt løp. Se mer i Eventor:
-stafett: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14240
-individuelt: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14239
 
Oktober
Fire søndager i oktober arrangerer Birkenes IL korte og raske o-løp på Birkeland. Første løp finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15640