Høstferien er forlangst over og de vanlige tirsdagstreningene fra Presteheia skole er i gang igjen. Alle møtes utenfor gymsalen på Presteheia skole 18:00. Vi deler i grupper som vanlig.

Ungdommene må huske kompass og hodelykt, det trengs nå i mørket!

Klubbkveld
Tirsdag 19.10 er det ikke innetrening, fordi det er Klubbkveld! De minste er inne først, også er ungdommer og alle eldre velkomne 19:30. Det blir sosial samvær, bevertning og informasjon fra klubben. Les mer omklubbkvelden i egen sak.

KM mellomdistanse
Lørdag arrangerer vi kretsmesterskap i mellomdistanse. Dette skulle egentlig vært arrangert før sommeren, men ble utsatt på grunn av korona. Løpet arrangeres fra Kjerrane med første start 11:00. Les mer i Eventor og meld deg på før torsdag:

Søndag
Birkenes IL arrangerer søndag fjerde og siste "Høstsprinten" fra Birkenes Idrettspark. Påmelding i Eventor.

KM natt
Neste tirsdag igjen (26. oktober) arrangerer OK Sør kretsmesterskap i nattorientering. Det er utsatt fra våren. Minitass og Råtassene har vanlig trening, for de eldre så reiser vi på natt-løp. Løpet arrangeres fra Strømme skole. De yngste kan løpe sammen i par. Start fra 19:00. Ordinær påmeldingsfrist er søndag om en uke, men meld deg gjerne på alt nå! Les mer i Eventor.

Andre påmeldinger
31. oktober - Svalandsgubben, Birkeland - https://svalandsgubben.com
31. oktober - Kjell Walter's jubileumsløp, Hove - https://eventor.orientering.no/Events/Show/15746