For å markere 75-års jubileet inviteres det til fest lørdag 13. november i klubbhuset til Imås, og selvfølgelig blir det et jubileumsløp i forkant!

Kretsen inviterer medlemmer fra klubber i Agder orienteringskrets og andre interesserte over 18 år til fest lørdag 13. november kl 17:00 på Imås’ klubbhus/idrettshall i Grimstad.

Det vil bli servert en velkomstdrink og det vil bli presentasjon av gamle og nye orienteringskart, utklippsbøker, gamle avisartikler.

Kl.18:00 bli servert en gryterett, og etterpå kaffe og kaker. Underveis vil det bli en presentasjon av de to orienteringskretsers historie: gode løpspresentasjoner, store arrangementer, kartutviklingen og spesielle hendelser for øvrig.

La ikke denne sjansen til å treffe o-venner og høre gode historier fra o-miljøet på Sørlandet gå fra deg - meld det på med en gang, og senest søndag 7. november.

Se mer informasjon i vedlagte innbydelse, påmeldingen skjer primært på Eventor

Før festen arrangeres det et o-løp på Østerhus for alle interesserte. Det blir fellesstart kl. 15:00 og det skal tas et antall valgfrie poster, med forskjellig løypevarianter. Påmelding og mer informasjon på Eventor: . Dusj etter løpet på Imås klubbhus der festen arrangeres.

Vel møtt!

Hilsen festkomiteen

Imås klubbhus:

Imås klubbhus