Sesongen var visst ikke helt ferdig; for i løpet av fire dager er det avviklet to KM. Lørdag arrangerte KOK KM mellomdistanse og tirsdag var det OK Sørs tur med KM nattorientering

KM mellomdistanse

Lørdagens mellomdistanse gikk fra Kjerrane. Tre KOK’ere ble kretsmestre; Trygve Børte Nomeland i H17-18, Håvard Wedege i H21 og Marianne Andersen i D21. Dessverre var det ikke flere enn 64 påmeldte til løpet, hvorav 19 var fra KOK. Nok engang av det Vetle Lynnebakken som sørget for at løpet ble gjennomført, han tok ansvar for både løyper og løpsledelse. Vi trenger flere som tar like mye ansvar som Vetle!

Eventor - Arrangementsinformasjon: AOK - KM Mellomdistanse 2021

KM-nattorientering

Tirsdag fra det klart for nattorientering fra Strømme skole. 64 var påmeldt til dette løpet også, hele 31 av dem fra KOK. Det ble to kretsmestre fra KOK denne kvelden. Gratulerer til Othilie Sødal i D13-14 og Vegard Danielsen i H21 (her var riktignok ex-KOK’er Gaute Friestad raskest). Medaljer ble det også til Håvard Wedege (sølv) og Eirik Heddeland Martens (bronse) i H21. I H15-16 ble det sølv til Markus Mollestad og bronse til Fabian Johannessen. Kjempegøy at det stilte 4 unge KOK i klassen Åpen 4 også, det var Kasper Hott,  Eivind Irgens Kuhnle, Kristine Lundemoen og Sereina Snerthammer.

KM natt H15 16 NAJ

KOK guttene i H15-16 studerer resultatene; fv. Jakob Johannessen, Isak Kvarstein, Markus Mollestad, Ulrik Mascali Böhm og Fabian Johannessen. Foto Nils Arne Johannessen.

Eventor - Arrangementsinformasjon: Agder O-Krets KM Natt 2021

Resten av høsten

Selv om alle KM nå endelig er gjennomført er det fortsatt mange muligheter for treninger, løp og sosiale treff igjen utover høsten – bare se her:

  • Tirsdag’er er det trening fra Presteheia skole kl 18. Husk hodelykt!
  • Klubbkveld en tirsdag i måneden etter treninga, følg med på kok.no
  • AOK 75 år – dette feires med både o-løp og fest lørdag 13. november.
  • KOK-fest avholdes på Presteheia klubbhus lørdag 27. november
  • Graneløpet arrangeres søndag 14. november
  • KOK-Cola cup – pleier å dukke opp litt lenger utpå høsten, følg med på kok.no