Sjelden har det vel vært så kaldt på o-løp på Sørlandet, men det hindret ikke ca 60 glade o-løpere fra å stille til start på det tradisjonsrike 2. juledagsløpet. Med skikkelig postplukk-løyper i Marvika fikk de fleste raskt varmen i seg!

I langløypa på 5,2 km hadde løypelegger Jack Bjørnsen plassert ut hele 45 poster, så selv i 12 kuldegrader kunne det bli litt hett under luene på løperne som skulle holde orden på alle sommerfulger og diamanter. Kaldest til slutt var Sebastian Daland som stakk av med seieren! Etter en kjapp stempling på sistepost fikk han de nødvendige meterne på Dag Blandkjenn som ble nr 2, på tredjeplass kom Brage Takle - alle fra fra KOK.

Krstine Lundemoen gir Sewbastian Daland kamp i innspurten. Foto Pål Runde.

I langløypa ble det seier til Christiane Bøckman, som for tiden studerer i Trondheim og løper for NTNUI. I den største dameklassen - i kortløypa, ble det delt seier mellom Silje Bøen, KOK og Hege Hennig Lunde, OK Sør. Også blant herrene var kortløypa den største klassen, her ble det seier til Oluf Bøckman, KOK.

Noen tøffinger blant de yngste hadde også funnet fram kompass og brikke i romjula. Gratulerer til Kristine Lundemoen og Eivind Irgens Kuhlne begge KOK, Alf Hattestad Kristiansen, Heming Orientering og Magnus Hennig Lunde, OK Sør med vel gjennomført 2. juledagsløp!

Resultater

Herrer lang klare til start! Foto Pål Runde

 Starten har gått. Foto Pål Runde

Innspurten. Foto Pål Runde

Magnus Hennig Lunde fra OK Sør lot seg ikke stoppe av noen kuldegrader 2. juledag! Foto Pål Runde