Trimtex har åpnet sin nettbutikk for KOK-medlemmer hvor vi kan kjøpe O-tøy med klubbens logo til medlemspriser . Nettbutikken stenger 03.07.22 (absolutt frist!) med forventet levering i uke 35.
Har du ikke bestilt klubbtøy før, les gjennom informasjonen under før du går i gang. 
  
Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt. Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for KOK: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

 
klubbtøy handle 21
 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=KOKNS1 
 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.  
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: kok2021
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.
Kontaktperson i KOK er Paul Johannessen, 91746485 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.