Brage Takle og Marianne Andersen kom hjem med NM medalje fra henholdsvis mellomdistanse og langdistanse fra NM uka!

NM uka ble innledet med langdistanse torsdag fra Løvlia på Krogskogen. Etter NM gullet på ultradistansen i august var Marianne blant favorittene i D21, og leverte nok engang et meget solid løp. På Krogskogen holdt det til tredjeplass og en ny NM medalje. Hun var to og et halvt minutt bak Andrine Benajminsen som vant.

H19-20 løp Brage Takle inn til en 5. plass og Vegard Danielsen ble nr 30 i H21.

Marianne NM lang 22 JBj Marianne Andersen tok ut alt på den ca 11 kilometer langdistansen. Foto Jack Bjørnsen

Terrengskifte
Langdistansen og kvalifisering til mellomdistanse for seniorene gikk på Krogskogen i et terreng med åpne myrer og lettløpte furuhøyder. Lørdag og søndag var det klart for mellomdistanse og stafett i Vestmarka, et kupert og mindre løpbart terreng med real og krevende skogsorientering.

Brage på pallen
På lørdagens mellomdistansen stemte det bra for Brage Takle som løp inn til andreplass og sølv medalje i H19-20, snaue minuttet bak vinneren Kornelius Kriszat-Løvfald. Marianne Andersen havnet denne gangen utenfor pallen med en 4. plass. Sebastian Daland ble nr 27 i H21. 

Brage NM mellom 22 JBl

Medaljevinnerne i H19-20 Brage Takle,  Kornelius Kriszat-Løvfald og Martin Vehus Skjerve. Foto Jan Blandkjenn

Monsterbakke
Søndagens stafett gikk i et litt mer lettløpt terreng enn mellomdistansen, men løperne fikk virkelig prøvd løpsstyrken på strekket opp til arenapassering som hadde en stigning på nesten 80 høydemeter!

Klubbens lag i damestafetten med Fanny Horn Birkeland, Sandy Hott og Marianne Andersen var nok et av stafettens mest erfarne lag og alle tre leverte gode etapper, og kom på 15. plass. Veldig bra at klubben igjen stilte med et damelag!

D17 NM stafett 22 JBl

God stemning i damelaget før start! Fanny Horn Birkeland, Sandy Hottog Marianne Andersen. Foto Jan BLandkjenn

I herreklassen stilte KOK med to lag. Sebastian Daland, Vegard Danielsen og Brage Takle på førstelaget leverte jevne etapper, men kom dessverre aldri helt med i tet-klyngen og ble nr 13. Andrelaget med Holder Hott, Ole Kostøl og Paul Johannessen ble nr 69.

H17 NMstafett 22 JBl
Alltid mye som skal fortelles og diskuteres etter en stafett etappe! Sebastian Dalnad, Vegard Danielsen og Brage Takle sammen med Jack Bjørnsen. Foto Jan Blandkjenn

Resultater NM langdistanse

Resultater NM mellomdistanse

Resulteter NM stafett