Styret i KOK har igjen gleden av å ønske alle O-løpere med familier velkommen til klubbtur til Nordjysk 2-dages, 08. - 10. mars 2024

Påmelding skjer ved å fylle ut påmeldingsskjema og sende til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Øvrig info i invitasjonen.

Som alltid satser vi på en sosial tur med mange familier, både nye og erfarne, og fornøyde løpere på alle nivåer. Det er løyper som passer for alle nivåer, også for unge og helt uerfarne. Merk at Color Line har vinter-rutetider, slik at hjemturen på søndag blir uten stress!

Vi har reservert 11 ferieboliger på Skagen Strand Feriesenter (med innendørs badeland) hvor det vil bli rikelig med anledninger til å bli kjent med klubbens medlemmer. I tillegg til o-løp blir det felles frokost og lunsj buffet på danskeferja og felles middag på lørdag kveld. Hele familien er velkommen, også de som ikke løper.

 

Invitasjon NordJysk 2024

Påmeldingsskjema NordJysk 2024 NB! Fila åpnes i nettleser og er skrivebeskyttet. Du må laste den ned (Fil/Last ned/Microsoft Excel) før du fyller ut!