Srlandsgaloppen_2010 Husk påmelding til Sørlandsgaloppen 2010. Ordinær påmeldingsfrist søndag 20. juni.

Vårens KSO, Sørløpene og Erik Balchens minneløp har vist at orienteringsporten er i en positiv utvikling på Sørlandet. Deltagerantallet øker, noe vi også satser på skal gjenspeile seg på årets Sørlandsgalopp med mange KOKere på startlinjen. Den tradisjonelle orienteringsuken, nå med nytt innhold. De tidligere seks løpene har blitt til tre og et halvt løp. Jaktstart er innført i A-klassene noe som gjør at konkurranseinstinktet våkner litt hos oss alle.

Fredag 9.juli starter galoppen opp med sprintløp på Hove, og det hele fortsetter med mellomdistanseløp lørdag 10.juli, og langdistanseløp søndag 11.juli fra Myra skole, Arendal. Søndagens langdistanse da med jaktstart etter løpene fredag og lørdag.

Og hva med det halve løpet? Litt oppvarming med Sprintprologen allerede torsdag 8.juli. Enkelt løp med valgfrie løyper og valgfri starttid på ettermiddagen. For ungdommene blir Sprintprologen noe spesielt da de kan løpe til seg bonussekunder foran søndagens jaktstart. En fordel å springe bra, men ingen forutsetning for å være med i jakten på avslutningsdagen. For ungdommene blir det som i 2008 også ledertrøyer og poengtrøyer. Vi satser på mange spennende oppgjør om trøyene hvor vi håper også klubbens løpere er med i kampen.

Bli med på festen, som mosjonist eller veteran, som racer eller ungdom, som erfaren eller nybegynner, som supporter eller som forelder. Alle er velkommen, og husk at festen blir enda større om DU blir med!

Påmeldingsfrist til løpene er søndag 20.juni. Muligheter for etteranmelding fram til dagene før. Bo i telt på o-campen på Hove og få med deg hele opplevelsen med Sørlandgaloppen 2010. Mer informasjon om Sørlandsgaloppen, påmelding og overnattingsmuligheter finner du på løpets hjemmeside www.sorlandsgaloppen.no/2010. Du kan også sende ev spørsmål på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Bli med!

Pr. i dag er løpere fra Sverige, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Nederland, Sveits, Italia, Russland og Australia påmeldt i tillegg til løpere fra hele Norge.