hott-web

Midt mellom VM-testløp og Sørlandgalopp hadde elitegruppa i dag fått klemt inn en o-intervall på Åmland i Høvåg.

I tillegg til åtte skarpskodde KOK-ere var det tre spesialinviterte svensker, fra OK Linné, på treningsamling, og en ”snygg” finsk tjei, på kjærlighetsferie, til start.

Til tross for dette var det en syklist som stakk av med seieren på det første draget. Christian B, som hadde for lite trøkk i beina til å vinne spurten i Odda-Bø i helga, var mer enn kjapp nok å få det første touchet på den siste posten, og satt dermed mer meritterte o-løpere på plass.

christian-b

På det andre draget normaliserte ting seg, og Holger, som for anledningen måtte løpe på samme dårlige fargeutskrift som resten av feltet, stakk av med seieren.

Christian slo imidlertid tilbake, og med seier på tredje drag viste han at det er flere norske syklister enn Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen som er i form om dagen.

loype-for-hjemmeside

Når en tredel av startfeltet er svensker var det ikke mer enn rett og rimelig at en av broderfolket fra øst skulle få vinne et intervall-drag. Med KOK-øyne var det imidlertid ingen liten trøst at det var Pretseheia-bosatte Isak som sto for den dåden.

Dermed var mer enn halve økten unnagjort uten at Linné-trioen Josef Nordlund, Johan Höij og Thomas Stenström hadde fått gleden av å vinne en intervall.

stenstrom-hoij

Svenskene, som er midt i en tøff mengdeperiode med en 2,5 timers langtur i bagasjen fra formiddagen, preget andre halvdel av økten i større grad enn den første. Men det er bare å innse at om Linné skal sette KOK på plass må de sende toppet lag.

Nå var det Holger, med litt styringshjelp fra Eirik, som viste sjefstakter, og vant de tre siste intervallene.

Dermed kunne landslagsveteranen ta med seg hjem en iskald Cola, for seier på økten, og kose seg med til VM-semifinalen i fotball.

Resten av gutta får nøye seg med en kveld med veivalgsanalyse for å finne ut hvor det skar seg.