Tresse var samlingsplass og løypa på 10 km på Odderøya og Tangen var krydret med 26 hindre. Stemningen var fantastisk, masse folk og alt gikk som planlagt! Både deltakere og arrangører storkoste seg!

KOK søker etter ny trener. Vi har mange ungdom, juniorer og yngre seniorer som har hatt stor fremgang de siste årene. Har du lyst til å hjelpe klubbens lovende o-løpere med å ta de neste stegene i o-karrieren?

Vedlegg:
Last ned denne filen (Stillingsannonse 2017.pdf)Stillingsannonse 2017.pdf838 kB

Vi gratulerer Marianne Andersen med to fantastikse  seiere i helgens NM. Les mer om landistansen på torsdag på fvn.no lokalsporten.

Etter ett godt gjennomført løp ble Sebastian Daland nr. 3 i H17-18 under lørdagens NM i mellomdistanse. Dermed fulgte Sebastian opp sølvet fra NM-natt i vår og den flotte 5. plassen fra O-ringen i sommer. Mer om NM mellomdistanse og NM stafett kan du lese på lokalsporten.fvn.no

Det var stor stemning da KOK arrangerte kretsmesterskapet i stafett søndag 3. september ved skytebanen i Jegersberg. Med publikumsposter, speakertjeneste, lagkonkurranse og tette dueller ble det en flott og spennende dag i skogen. Spesielt gledelig var løpene til KOK gutta i H 13-16, hvor alle løp under 20 minutter og var i praksis aldri truet, de kunne innkassere heder og ære samt gullmedalje. Vi gratulerer Brage Takle, Simon Beckmann Kristiansen og Trygve Børte Nomeland.