Rekruttene i KOK trener hver tirsdag vår, høst og vinter

Vår og høst er det orienteringstrening fra vårt klubbhus på Presteheia eller på andre steder i Kristiansand. Treningen starter kl 18.00 og holder på ca 60-75 minutter Fire ganger på våren og fire ganger på høsten deltar rekruttene i Kristiansand SprintOrientering (KSO). De som har behov eller ønsker det får med seg en "skygge", en noe mer rutinert orienteringsløper rundt løypa som hjelp og støtte.

Under vinterhalvåret (oktober-mars) er treningen lagt til Presteheia skole. Først en time ute, og mellom kl syv og halv åtte er det innetrening i skolens gymsal. På vintertreningene er det et variert opplegg. Både løpetrening og orientering. Inne blir det styrketrening, leker, ballspill og selvfølgelig også orientering. Til utetreningene på vinteren er det bra om du har med ei enkel hodelykt, kompass om du har og så er det selvfølgelig viktig at du har med sko og klær som er tilpasset været. Ta gjerne med en frukt eller to du kan spise etter treningen. Til innetreningen på tirsdager er det viktig at du har egne innesko og tørt skift å ta på etter utetreningen. Blir det snø og is kanskje vi endrer planene til ski og skøyter. Det vil du få beskjed om når det er aktuelt.

Som rekrutt regnes alle nybegynnere og aktive tom 12 år (født 2002 eller senere)

Nybegynnervirksomheten/Råtass i KOK

I 2015 har klubben et nytt opplegg for nybegynnervirksomhet for aldersgruppen tom 12 år. Opplegget har fått navnet Råtass og mer informasjon m dette finner du på Råtass-siden. Dette er et opplegg som favner både den helt ferske og de med litt mer erfaring. Ansvarlig for Råtass opplegget er Sandy Hott. Klubbens Råtass-trener er Matias H Hanisch.

Klubbens rekrutteringskomitè

Sandy Hott (leder)
Øyvind Mikkelsen
Anne Gry Messenlien
Harald Vingerhagen
Ulrik Thisted
Linn Carina Daland 

Komitèen ansvarer bl.a. for

* å planlegge og gjennomføre rekrutteringstiltak for nye løpere / nybegynnere
* planlegge og gjennomføre orienteringsaktiviteter for aldersgruppen tom 12 å
* planlegge og gjennomføre O-skole / idrettsskole

Skoleorientering og Skolesprinten

I samarbeid med mange skoler i kommunen arrangerer KOK skoleorientering med faste poster i Baneheia, Jegersberg, Hellemyr, Justvik, Vågsbygd og Voie. KOK arrangerer også Skolesprinten for trinn 5-7 på våren. 10-12 av kommunens skoler og godt over 1000 elever er med i dette opplegget.

Skoleorienteringskomité
Mats Dahlèn (Skolesprinten)
Leif Otto Torjusen (Skoleorientering)

Spørsmål om klubbens rekrutteringsvirksomhet send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.