KOKs UNGDOMMER (13-14 og 15-16 år)

Faste treningsdager for klubbens ungdommer er tirsdager og torsdager hele året. Noen onsdager / lørdager kan det også være organisert trening. I tillegg til dette er det mange helger hvor vi reiser på treningssamling eller på løp forskjellige steder i Norge. I mars har vi også en årlig tur til Danmark for å delta i o-løp og for å være med på klubbmesterskap i vannsklie.

Tirsdagstreningene er under vinterhalvåret som oftest rolig løping fra Presteheia skole - når det er mulig gjerne med kart. Treningsdagen avsluttes med løpsteknikk og styrketreninge inne i skolens gymsal. Vår og høst består tirsdagstreningene av trening med kart og kompass i Kristiansandsområdet. Fire ganger på våren og fire ganger på høsten deltar vi også på Kristiansand SprintOrientering (KSO).

Torsdagstreningen er gjerne intervall på vinteren med utgangspunkt Presteheia klubbhus. Når det er mulig har vi med oss kart og leter poster. Vår og høst er torsdagstreningen o-teknisk trening, mange ganger sammen med øvrige ungdomsløpere fra kretsen.

I skolens sommerferie arraangeres Sommercupen (treningløp) hver tirsdag.

Treningsplan for Våren 2014 se vedlegg 

Ansvarlige trenere aldersgruppen 13-16 år

Una Glende Janson
Sandy Hott
Øyvind Mikkelsen
Roar Hermansen
Åsulv B Stormon

Ytterligere informasjon om de forskjellige samlingene gis av trenerne. Samlingsinnbydelse og påmeldingsfrister sendes ut i god tid.

Har du spørsmål om klubbens ungdomsvirksomhet send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

Vedlegg:
Last ned denne filen (Treningsplan april juni 2014.pdf)Treningsplan våren 2014311 kB