Når vi nå går i gang med klubbtreninger for høsten 2014, er vi noen som har diskutert at det bør organiseres trening også for de litt eldre herrer og kvinner som er med i klubben, samt foreldre som har lyst å trene litt, mens deres håpefulle er på trening. Hver tirsdag blir det derfor løpetur for alle de herrer som ønsker det, med start fra Presteheia Skole kl. 18:00. Turene går på stier i skogen, noen ganger med Omvendte Båt som mål.

Klubbens veteraner (fra 35 år) har en aktiv innstilling og er ofte med på klubbens mange treningsaktiviteter, både sammen med klubbens ungdommer eller med klubbens mange eliteløpere.

Klubbens veteraner er også viktige ved planlegging og gjennomføring av klubbens forskjellige arrangementer. Dette gjelder både trening, større eller mindre løp, turorientering eller andre viktige oppgaver for at klubben skal fungere.

Ønsker du mer informasjon om klubbens veteranaktiviteter send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.