Jakt på poster med Kristiansand Orienteringsklubb!

Råtassen er et spennende orienteringstilbud for jenter og gutter i alder 8-12 år.  Fartsfylte utfordringer med kart i nærområder, passer for deg som er helt ny men også gøy for deg med mer erfaring.  For de helt nye har vi trenere som lærer deg det grunnleggende om kart og kompass før du setter i gang.

Praktiske opplysninger:

  • Oppstartsmøte og første trening er 17. april med oppmøte på Presteheia klubbhus, da er det informasjonsmøte for de voksne mens barna trener ute.
  • Deretter (f.o.m. 24. april) er trening alltid tirsdager kl. 18.00 på Presteheia skole (inngangen på bakside ved gymsalen)
  • Utstyr: Sko og lett tøy som tåler å bli vått/skittent. Joggesko eller o-sko – ikke støvler da vi har fokus på gleden ved å løpe fort i skog og myr.
  • Vi bruker EKT (elektronisk stempling) på treningene. Brikke/kompass lånes av klubben eller kjøpes til en rimelig pris gjennom avtale med NOF.
  • Vi ønsker at foreldre til 8- og 9- åringene deltar sammen med barnet. Dette for å gi best mulig utbytte av treningene.

Viktige datoer:

Oppstart:  17. april (Presteheia klubbhus)

Siste gang før sommerferien:  19. juni

Oppstart etter sommerferien:  28. august

Siste Råtassen før høstferie:  25. september

Overgang til vintertrening:  9. oktober

Overnatting for klubbens medlemmer 12 år og yngre:  Dato kommer! (høsten)

Pris: 

400 NOK for hele året, inkluderer:

  • deltakelse på Råtassen både på våren og høsten
  • medlemskap i Kristiansand OK (for deltagere født 2006 eller senere)

 

Våre trenere og assistenter er erfarne ungdommer og voksne. Vi tilbyr et åpent og positivt miljø som har fokus på idrettsglede i skogen. I løpet av året planlegger vi overnattingstur for deltagerne.  10-12 åringene får i tillegg mulighet til å delta på O-troll leir med overnatting på høsten.

 

Om du vil begynne, gi beskjed til:

Sandy Hott / Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 93218638

Det er også mulig bare å møte opp ved Presteheia klubbhus klokka 18:00 en av treningsdagene.

For å lære mer om orientering: http://nof-orientering.org/