Jakt på poster med Kristiansand Orienteringsklubb!

Kristiansand orienteringsklubb tilbyr fartsfylte utfordringer med kart i nærområder for alle aldre!  Minitassen (6-8 år), Råtassen (9-12 år) og Ungdomsgruppen (13-16 år). Passer for deg som er helt ny men også gøy for deg med mer erfaring.  For de helt nye har vi trenere som lærer deg det grunnleggende om kart og kompass når du setter i gang. 


Praktiske opplysninger:

·         Oppstartsmøte og første trening er 3. september med oppmøte på Presteheia klubbhus, da er det informasjonsmøte for de voksne mens barna trener ute.

·         Deretter (f.o.m. 10. september) er trening alltid tirsdager kl. 18.00 på Presteheia skole (inngangen på bakside ved gymsalen) 

·         Utstyr: Sko og lett tøy som tåler å bli vått/skittent.  Joggesko eller o-sko.

·         Vi ønsker at foreldre til de minste barna deltar sammen med barnet.  Dette for å gi best mulig utbytte av treningene.

Pris:  

400 NOK for første medlemsår t.o.m. 16 år / deretter 600 NOK per år (barn/ungdom t.o.m. 16 år).  Inkluderer deltakelse i treninger, medlemskap i KOK.  Inkluderer også startkontigenter i orienteringsløp for deltakere t.o.m. 12 år.

Våre trenere og assistenter er erfarne ungdommer og voksne. Vi tilbyr et åpent og positivt miljø som har fokus på idrettsglede i skogen. I løpet av høsten planlegger vi en dagssamling for deltakerne og ila vinteren/våren arrangerer vi en overnatting på klubbhuset.

Kontakt:

Sandy Hott / Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 93218638