Nå starter treningene for de yngste opp igjen! Minitass og råtass er klubbens tilbud til barn fra ca 6 til 12 år. Kjenner du noen som har lyst til å prøve verdens beste idrett, så tips dem!

Tirsdag er treningsdag
Treningene er hver tirsdag kl 18-19/19.30, og fremmøte er på utsiden av klubbhuset vårt, Presteheia klubbhus (etter høstferien fra Presteheia skole).

Klubbens trenere gleder seg til å ta imot gamle og nye mini- og råtasser!

Før start IM

Vi håper å se mange unge som er nysgjerrige på orienterings på terningene våre i høst. Her fra våren O-troll leir! Foto Ingvild Mulen

Minitass for de fra ca 6 til 8 år (1.-2. klasse).
Opplegget er selvfølgelig tilpasset barnas alder, og det er mye lek, og forsiktig tilnærming til kartet og orientering. Foreldre er hjertelig velkomne til å være med. Både fordi barn i den alderen trenger litt hjelp til orientering og det er gøy for voksne å bli kjent med orientering også!

Råtass for de fra ca 9 til 12 år (3.-6 klasse).
Opplegget er også her selvfølgelig tilpasset barnas alder, og det er mye lek. Fortsatt enkel tilnærming til kartet og orientering, litt avhengig av hvor erfarne barna er. Foreldre er også her hjertelig velkomne til å være med på treningene og ikke minst til å prøve orientering selv også!

Facebook og Spond
Det legges ut ukentlig informasjon i forkant av treningene både på Facebook «KOK Minitass» / «KOK Råtassen» og på Spond «KOK Minitass» / «KOK Råtass».

Mer informasjon om treningene kan du lese i vedlagte informasjonsbrosjyre.

 

Over 12 år og lyst til å starte med orientering?
Vi har tilbud til deg også! Tirsdag er fortsatt treningsdag, men oppmøtestedet kan variere litt. Mer informasjon om treningene finner du på  Facebook gruppa "KOK Ungdommer" (13 - 16 år). På Facebookgruppa "KOK treninger" kommer det samle informasjon primært for de over 17 år.