Denne gangen begynte vi treningen med en "bli-kjent" lek som oppvarming for å prøve å lære hverandres navn.  Så forklarte Jan om tommelgrep, som vi skulle øve på idag.  Postene rundt skolen på Presteheia var enda mer vanskelige denne gangen, og selv om det var noen som måtte lete veldig etter enkelte poster var det mest bra orientering og bra stemning.   Råtassen gjengen blir flinkere til å finne fram for hver gang.

Neste gang er det de voksne sin tur til å ta seg en tur med kart og kompass: vi arrangerer nybegynnerkurs for voksne parallelt med Råtassen treningen 28. april og 5. mai og håper at mange foreldre tar sjansen på å bli med.  Oppmøte er som vanlig  på klubbhuset tirsdag kl.1800.  Opplegget går fra Grønn Slette.  

Påmelding til Nybegynnerkurs for voksne sendes til Sandy Hott v/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk:
Ta gjerne en titt på websiden http://nof-orientering.org/index.php for å øve litt på karttegn, lære om å orientere kartet osv.  Da går det litt lettere neste gang på trening.