I år blir FINN FRAM-dagen 10. april kl. 11-14 på Agder naturmuseum og botaniske hage ved Gimle gård.

 

I samarbeid med naturmuseet inviterer KOK/skautrimkomiteen til uteaktiviteter m/kart for hele familien. Det blir samlingsplass på lekeplassen ved plenene bak museet, følg merkebånd.

Dette er et gratis tilbud til alle og spesielt til barnefamilier. Her kan alle prøve seg i en merket småtroll-løype, gå natursti eller prøve en nybegynnerløype. Det vil bli satt opp en egen sprintløype med elektronisk tidtaking. Sammen med rekruttkomiteen hjelper vi små og store i løypene og veileder i bruk av kartet. Vi forteller om turorientering og selger gjerne Skautrimmen og Baneheitrimmen. Rekruttkomiteen kan informere om klubbens tilbud til barn og unge. Til slutt kan alle barn velge seg en premie. Det blir enkel servering.

Det siste året har vi hatt et gratiskart med 10 faste poster i parken og området rundt museet: ”Postplukk på Agder naturmuseum og botaniske hage”. Postene blir nå byttet ut med 10 nye poster og det nye gratiskartet blir delt ut som ekstrapremie til alle som kommer. Kartet vil etter hvert kunne lastes ned på www.turorientering.no/skautrimmen eller hentes inne på museet.

Naturmuseet tilbyr i tillegg et eget aktivitetsopplegg denne dagen kl.12-16.

Velkommen til en aktiv dag ute og inne!