Tirsdag 22. november 2016 var klubbhuset fylt av noen turorienterere. De markerte at enda en turorienteringssesong i regi av Kristiansand Orienteringsklubb var over – den 43. i rekken. Turorientererne kom for å kjøpe velfortjente merker og plaketter, og for å kjøpe Skautrimmen og Baneheitrimmen for 2017. De kom også for å slå av en prat med andre turorienterere, for å høre litt om årets og neste års sesong, og kanskje kom de også med et håp om at de skulle være blant de heldige som kunne gå hjem med en gevinst fra kveldens trekning av fine premier.

I tillegg til alt dette ble de fremmøtte traktert med kaffe, kaker og frukt, og de fikk høre Øystein Halvorsen fortelle og vise bilder fra flotte fotturer på Kreta. En slik aktiv ferieform så ut til å vekke interesse blant de fremmøtte, og flere hadde spørsmål og ba om utdypende informasjon.

Tur-o-sesongen 2016 har vært en sesong på «det jevne». Det betyr at mange hundre har kjøpt Skautrimmen og/eller Baneheitrimmen, og enda flere har nok vært på postjakt i skogen en eller flere ganger mellom julaften 2015 og 31. oktober 2016. At mange har registrert klipp på nettet eller sendt inn klippekort, og ikke minst at det har blitt opptråkkede stier inn til postene i løpet av sesongen, vitner om stor trafikk i skogen.

Skautrimmen og Baneheitrimmen for 2017 distribueres i disse dager til våre salgssteder. Kart kan også kjøpes på www.turorientering.no/skautrimmen eller bestilles fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For 2017, som for 2016 sesongen, går årets sesong fra julaften i år til september eller oktober 2017. Nytt av året er at alle poster er utstyrt med refleks slik at de også kan brukes for nattorientering.

God tur!