Tirsdag 21. november var klubbhuset på Presteheia fylt av ivrige turorienterere. De sikret seg merker og plaketter som egenfinansiert premie for gjennomført sesong og noen vant også premier som ble trukket på innsendte klippekort for Skautrimmen, Baneheitrimmen og grønn tur på Agder naturmuseum.

Etter at de fremmøtes som ønsket det hadde kjøpt sine merker, plaketter og turorienteringskart for neste sesong, var det klart for kveldens program. Magne Reier Jørgensen refererte litt statistikk fra sesongen. Han kunne blant annet fortelle at det er tre personer som har fullført alle 44 sesonger i Skautrimmen, og at den eldste deltakeren i 2017 var 86 år. Han var til stede på klubbhuset, og etter at det offisielle programmet var over, fortalte han at han er klar for ny sesong, men håpet på snø fremfor «turorienteringsføre» gjennom jula og vinteren.

I løpet av kvelden fortalte Ingvild Mulen litt om KOK og klubbens ulike tilbud, og kartene for neste sesong ble vist og omtalt. Kveldens høydepunkt stod Bjørn Vidar Hellenes for. Han fortalte om krigsflyver og motstandsmann Oluf Reed Olsens innsats under andre verdenskrig, samt hvor i området rundt Kristiansand han opererte. Deretter viste han film som Oluf Reed Olsen selv hadde tatt i Kristiansandsområdet under krigen, og som han senere hadde lest inn kommentarer til.

Turorienteringskomiteen takker for en flott sesong og ønsker velkommen tilbake til nye turorienteringsturer fra julaften 2017.

Listen over premiene som ble trukket ligger som vedlegg (klikk på tittelen for å få opp lenken).