Sesongstart i Danmark

Og så var o-seNordjysk2010songen endelig i gang, selv om snøen foreløpig   ligger tykt både i Norge og i Nord-Jylland.

82 KOK-ere, med smått og stort, reiste sørover i år for å delta i Nordjysk 2-dagers 13. og 14. mars 2010.

Lørdagens løp gikk på kartet Kirkemilen helt oppe i Skagen. Forholdene var uvanlig krevende, med 30-70cm snø i terrenget, men de fleste tok det med godt humør.

 

 

KOK tok fire klasseseiere: Dag Blandkjenn i H13-14B, Anneke Hald Bjørgum i D17-18E, Elin Sundtjønn i D21B og Arnfinn Bujordet i H75A.   Andre gode prestasjoner var Morten Bujordets sterke 5.plass i H15-16A og Arne Bujordets 3.plass i H45A. Veldig gledelig var også de gode prestasjonene av helt ferske KOKere i de yngste klassene.

På søndagen gikk løpet ved Aalbæk Klitplantasje, På grunn av tidlig fergeavgang hadde KOK-erne bedt om tidlig start, noe som definitivt ikke var en fordel i dyp snø med et skarelag på toppen som n-e-s-t-e-n bar. Det ble veldig tungt for de fleste å tråkke løype for resten av feltet, og resultatene ble deretter. Likevel var det noen lyspunkter, det ble klasseseiere igjen til Dag Blandkjenn og Arnfinn Bujordet, i tillegg vant Una Glende Janson D21A. Det var også flere absolutt godkjente resultater fra klubbens løpere, og resultatene finner man her.

Lørdag - http://www.nordjysk2dages.dk/2010/res/lordag/

Søndag - http://nordjysk2dages.dk/2010/res/sondag/53.HTM

Anneke

Nordjysk2010