Høsten første klubbkveld er tirsdag 8. november kl. 19.00~21.00 på Presteheia skole. Merk stedet: klubbhuset er opptatt, så vi blir på skolen i 2. etasje.

Veivalg er det offisielle magasinet til Norges Orienteringsforbund og er magasinet for deg som er glad i orientering og friluftsliv. Nå tilbyr de rabatt på abonnement til medlemmer i orienteringsklubber.

Søndag 24. april var det duket for KM sprint i Mandals gater. KOK løperne kom hjem med mange medaljer.

Den tradisjonelle klubbkvelden før jul må dessverre avlyses i år på grunn av smittesituasjonen. Istedenfor blir det juleavslutning ute med gløgg, pepperkaker og mandariner tirsdag 14. fra kl 19.00 uten for klubbhuset.

Styret ønsker alle vel møtt!

Husk smittevernreglene og bli hjemme hvis du ikke føler deg helt frisk.

Litt av en uke for Brage Takle; tildelt idrettsstipend fra Agder fylkeskommune, nominert til Årets unge mannlige utøver til ldrettsgalla Sør og tatt ut på junior landslaget. Vi gratulerer!

Tirsdag er det trening som vanlig, oppmøte ved Klubbhuset 18:00. Trening i de vanlige gruppene. Onsdag er det, for de som bor i Kristiansand kommune, endelig klart for årets første o-løp som er noe i nærheten av et normalt løp!

Årsmøtet i KOK er avholdes tirsdag 16.februar kl 19.00 på klubbhuset*). Alle medlemmer fra 15 år har stemmerett.
Forslag til årsmøtet må sendes til klubbens styre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 2. februar 2021.

Sakspapirer legges ut en uke før årmøtet.
Velkommen til årsmøte!

*) Sted kan bli endret avhengig av retnignslinjer for smittevern. Nytt sted blir publisert på hjemmesiden.

Fra 7. mai lettes det litt på restriksjonene, og vi ser på mulighetene for å starte litt opp med fellestreninger igjen. Mer informasjon om hvordan dette blir kommer i løpet av uka, vi satser på fellestrening i en eller annen form tirsdag 12. mai. I mellomtiden er det KOK Solo Cup løp 5 som gjelder,

Gleden var stor da vi fikk denne summen fra Gjensidigestiftelsen, til «urban» utgave av turorientering! Skikkelig julegave på forskudd sier leder Tor Omdal.