Vi starta dagen klokka 07:30 med en god frokost. Avreise til første trening var i dag 09:15, og vi ankom treningen, pigge og klare for en moment økt. For de fleste gikk dette greit. Denne økten inneholdt både kompass, micro-o, korridor og o-teknisk trening. Treningen var også litt spesiell fordi denne gangen fikk vi møte alle de tsjekkiske løperne. Nå har de også fått skolefri.

 

Etter treningen kjørte vi til en butikk. Der handlet de som trengte noe det de trengte og lederne handlet lunch for i dag og i morgen. Etter butikken så dro noen hjem mens vi andre dro på et naturreservat hvor det hadde vært arrangert et VM for en god del år siden, men nå er det ikke lov å løpe orientering der lengre. Der var det mange sandsteins formasjoner som var kule å se på. Og det var jo selvfølgelig noe klatring på noen av sandsteinene også. Det var verdt å gå de 5 kilometerne for å se det.

Etter dette dro vi hjem hvor vi hadde tid til å skifte og en do pause men ikke mere. Så var det av gårde til neste trening. Dette var en sprint trening i Doksy, den var 3,8 kilometer lang. Det var da urban sprint så noen kjente at beina var slitne og det var vondt å løpe på asfalt. Men de fleste fullførte løypa uten noen store bom.

Så etter siste treningen var det tilbake til pensjonatet, der vi slappet av før vi gikk til middag. Middagen ble avsluttet med kake og sang i anledning David`s bursdag.

Odd Anton Hermansen