Dagen før hjemreise står KOK fremdeles sterkt. Etter en lang og hard langdistanse lørdag så var det en del slitne o-løpere som stilte til start på dagens langdistanse. Løpet i dag gikk på en annen del av kartet fra i går, og denne delen hadde litt mindre stigning men mer finorientering. Det hindret ikke oss å komme på dagens resultatliste. David Runde slo til med beste etappetid i H16 og sikret sølvet sammenlagt. Marius Pytten var på skuddhold til en seier i H18 men måtte ta til takke med en godkjent 3.plass. Kristian Jensen og Vetle Lynnebakken var også oppe og kjempet og endte med 6. og 7. plass sammenlagt, der Jensen hadde 2 minutter på Vetle sammenlagt. Matias Hodne Hanisch var også i form med 3.plass sammenlagt. Vi andre skal ha for innsatsen.

 

Etter løpet så var vi innom det lokale slottet Bezděz, som viste seg å være på toppen av en nokså stor og nokså bratt haug. Flere hadde litt møre bein men vi kom oss opp og fikk sett oss litt rundt, før vi dro tilbake til pensjonatet for litt velfortjent hvile. Det var bare Inga Stødle og Kristian Pytten som orka å dra i gang med en ny økt fra slottet, og hvor de kreftene kom fra er fremdeles et mysterium. I morgen venter avreise og muligheten til en økt til de som enda har litt igjen å gi.

Dette har vært en flott tur med masse bra treningsøkter og fantastisk innsats. Nå har et stort grunnlag for resten av sesongen blitt lagt, så nå vil resultatene holde seg oppe resten av sesongen. Håper vi.

Sigurd og Vegard

Link til arrangørs hjemmeside (og resultatene):

http://www.obkotlarka.cz/zavody/velikonoce-ve-skalach-2016/mapy?lang=en