Et av de store høydepunktene for mange o-løpere er Tiomila. 

Velkommen til årets første klubbkveld! Etter løpeturen (kl 18 fra Presteheia skole), møtes vi på klubbhuset fra kl 19.

Du kan nå kjøpe O-boka 2016 gjennom klubben. Boka koster kr 430.- og av de får klubben en provisjon i forhold til antall bøker vi selger. 

O-boka 2016 har, i tillegg til et utall kart og bilder, brede omtaler fra hele o-sesongen. 70 kart, 240 sider, 650 bilder. Mye om den norske VM-festen i Strömstad og sportslige høydepunkter. Småbarnsmoren som visste hva hun måtte gjøre og 43 ildsjeler fra Troms mm. 
O-boka kommer for 14. gang. Først og fremst dokumenterer og forteller o-verket hva som har skjedd på de store konkurransene og hender i det ganske land. Med hjelp av gode bidragsytere kommer nå den aller beste av de 14 utgavene.
– Det er små gode historier på alle sider i boka. Du finner noe nytt hele tiden, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg gir ut O-boka. Boka skal både inspirere og glede. Mange av historiene vil gi ekstra energi til å ta tak og stå på for orienteringssporten. Lærerike veivalg er med fra mange store konkurranser og det er også kart fra mindre løp.

Kjøp og Les. Det er også en del bilder og tekst med løpere fra KOK.
Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til 97689255 og bestill boken.

 

 

 

I løpet av de siste dagene har KOKs løpere sanket mange mesterskapsmedaljer. Både på helgens Hovedløp i Larvik og sist ukes VM i Skottland. For å begynne med det siste først ble det fire medaljer til KOK på helgens Hovedløp. To imponerende og overlegne gull til Marius Aurebekk i H15. Seier på Hovedløp sprint lørdag og samme valør på dagens langdistanse. I dag løp også Sebastian Daland inn til en velfortjent gullmedalje i H16 og om ikke det var nok så det lenge ut til at en KOK løper også skulle vinne i H14. Tidlig startende David Runde ledet lenge før en sent startende trønder klarte å komme seg foran i mål. Men uansett, sølvmedalje til David er også veldig bra. Kort og godt imponerende løp av alle tre.


Jakt på poster med Kristiansand Orienteringsklubb!

Råtassen er et spennende orienteringstilbud for jenter og gutter i alder 8-12 år.  Fartsfylte utfordringer med kart i nærområder, passer for deg som er helt ny men også gøy for deg med mer erfaring.  For de helt nye har vi trenere som lærer deg det grunnleggende om kart og kompass før du setter i gang.  I fjor hadde vi 75 deltagere gjennom løypene – kjempegøy! 

Råtass på You Tube 

Praktiske opplysninger: 

  • Tirsdager kl. 18.00 på Presteheia Klubbhus, vi starter opp 7. april.
  • Utstyr: Sko og lett tøy som tåler å bli vått/skittent. Joggesko eller o-sko – ikke støvler da vi har fokus på gleden ved å løpe fort i skog og myr.
  • Vi bruker EKT (elektronisk stempling) på treningene. Brikke lånes av klubben.
  • Vi ønsker at foreldre til 8- og 9- åringene deltar sammen med barnet. Dette for å gi best mulig utbytte av treningene.
  • Vi starter tirsdag 7. april. Det blir da informasjonsmøte for foreldre inne på Presteheia klubbhus mens ungene trener ute. Vi starter klokka 18:00. 

Pris: 

400 NOK for hele året, inkluderer: 

  • deltakelse på Råtassen både på våren og høsten
  • medlemskap i Kristiansand OK (for deltagere født 2003 eller senere)

Våre trenere og assistenter er erfarne ungdommer og voksne. Vi tilbyr et åpent og positivt miljø som har fokus på idrettsglede i skogen. I løpet av året planlegger vi overnattingstur for deltagerne.  10-12 åringene får i tillegg mulighet til å delta på O-troll leir med overnatting på høsten. 

Om du vil begynne, gi beskjed til:

Sandy Hott / Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 93218638

Det er også mulig bare å møte opp ved Presteheia klubbhus klokka 18:00 en av treningsdagene.

For å lære mer om orientering klikk her!

  

På dagens folkhelsemarkering med kommunalministeren i Tresse hadde KOK mange ivrige ungdommer som ville løpe orientering. Vi hadde lagt to løyper med EKT og det var flere som løpte løypene flere ganger for at forbedre sine tider. Det var også andre organisasjoner på plass med andre aktiviteter at velge mellom og med lit pølse, varm saft og sol var dette en flott dag for alle deltakere.
 

 

KOK deltar på folkehelsemarkering med Kommunalministeren 11.februar kl 11-14 i Tresse. Les mer om arrangementet her.

Vedlegg:
Last ned denne filen (Program.pdf)Program.pdf199 kB

Her kan du laste ned en digital versjon av Skauposten!

Vedlegg:
Last ned denne filen (Skauposten_4_2013.pdf)Skauposten_4_2013.pdf5752 kB

Stien går fra Møllevannsveien til Setesdalsveien. Heia til venstre ble
på 1900-tallet kalt "Isseheia" fordi den ble eid av kjøpmann J. C. Johnsen
som hadde landsted i dette området.