I løpet av de siste dagene har KOKs løpere sanket mange mesterskapsmedaljer. Både på helgens Hovedløp i Larvik og sist ukes VM i Skottland. For å begynne med det siste først ble det fire medaljer til KOK på helgens Hovedløp. To imponerende og overlegne gull til Marius Aurebekk i H15. Seier på Hovedløp sprint lørdag og samme valør på dagens langdistanse. I dag løp også Sebastian Daland inn til en velfortjent gullmedalje i H16 og om ikke det var nok så det lenge ut til at en KOK løper også skulle vinne i H14. Tidlig startende David Runde ledet lenge før en sent startende trønder klarte å komme seg foran i mål. Men uansett, sølvmedalje til David er også veldig bra. Kort og godt imponerende løp av alle tre.

Selv om det ikke ble medalje for Sebastian og David på lørdagens sprintdistanse gjennomførte begge to solide sprintløp. Fjerdeplass til Sebastian i H16 og sjetteplass til David viser at de behersker begge disiplinene.
Klubbresultater Hovedløp sprint og Hovedløp langdistanse
Gullvinner Sebastian intervjuer gullvinner Marius

Tidligere i uka var det klubbens seniorløpere som var i ilden. VM i Skottland. Fem medaljer til brødrene Hubmann. VM-gull og VM-sølv til Daniel på henholdsvis mellomdistanse og langdistanse. VM-sølv til Martin på sprintdistansen. I tillegg til det løp Martin i Sveits sølvlag på sprintstafetten og Daniel var en viktig løper for Sveits gull i herrestafetten. Vår lokale løper Hans Gunnar Omdal løp inn til en finfin 10.plass på VM langdistanse.

Klubben gratulerer alle våre medaljører!