Et av de store høydepunktene for mange o-løpere er Tiomila. 

En god gjeng med KOK-ere dro til Nynäshamn, litt sør for Stockholm, for å oppleve en av verdens mest prestisjetunge stafetter.  

Fredag morgen dro mange av KOK-løperne med buss. Vel fremme ved hotellet spiste vi middag og hvilte før stafetten.

Lørdag 28. april var Tiomila i gang! Ungdomsstafetten for 13-16 åringene startet på formiddagen. KOK stilte med 1 lag. Følgende løp: Brage Takle, Trygve B. Nomeland, Julie Christiansen og Astrid White. Etter mye bra løping fra alle sammen, ble laget dessverre diskvalifisert etter å ha hentet feil kart ved veksling. Synd, men vi kommer sterkt tilbake!

Brage Takle spurter inn etter sin 1. etappe

Kvinnestafetten var også spennende. Marianne Andersen løp 1 etappe for KOK, og med seg på laget hadde hun Malin Hauge (Hisøy), Christiane Bøckman, Inga Stødle og Christina White (Søgne&Songdalen). Laget kom på 153 plass, blant 290 lag.  Verdt å merke seg er at Marianne også løp på 1. laget under herrestafetten, og dette gjorde hun med glans. Løp opp en plass, og tapte bare 4 min til tet! 

I herrestafetten stilte vi med 3 lag. Før Tiomila var mange av våre løpere på pre-camp, hvor de skulle forberede seg ekstra godt før stafetten. Viktig å gjøre seg kjent med terrenget. På 1 etappe løp vår spanske venn Luis Nogueira. Han hadde et strålende løp, og vekslet som nr. 8, bare 1 min bak teten! Gjennom resten av natten og tidlig på morgenen kjempet våre løpere godt, men vi tapte gradvis plasser og vi passerte mål til en noe skuffende 46 plass. Men alle sammen gjorde sitt beste, og det er det viktigste. 1.laget besto av mange lokale kristiansandere og også juniorer, og med riktig fokus fremover, kan dette bli virkelig bra.

Andrelaget leverte også god innsats og kom i mål som nr 68. For første gang siden 2015 fullførte KOK sitt tredje lag og kom på 256 plass.

Se resultatene her

John Runde er ferdig med "Långa natten" og sender Sander Lindevik ut for 3. laget.

 

En stor takk til støtteapparatet som sørget for godt stell på samlingsplass!

Full service og god stemning i klubbteltet.

 

John Runde