Tirsdag 29.juli ble Sommercup nr 5 avviklet i Baneheia med start og mål på badeplassen ved Tredje Stampe. Hele 62 fullførte løpet i det varme været hvor flesteparten avsluttet arrangementet med et bad. I A-lang var det en sekundstrid mellom ringreven Jostein Moe og Eirik Kamstrup Hovind som Jostein vant med 10 sekunder. I A-kort vant Leena Kuusipohja med en komfortabel margin ned til Inger Reinhartsen og Siri Bjorvand på andre og tredjeplass. I C-løypa vant Sondre Ytterbø foran Martin Choucx og Mahmud Shabani. I Råtass var det Brage

Takle som stakk av med seieren foran Kasper og Aksel Hott. Løypeleggere var juniorene Matias H Hanisch, Dag Blandkjenn og Morten Jørgensen. Alle løperne virket fornøyde med arrangementet, dog noe preget av den stekende solen. 

Hele resultatlista finner du på eventor. Ev feil i resultatene kan rettes opp ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Neste Sommercup blir tirsdag 5.august fra Krokvannet. Merket fra Rv 9 litt nord for Dalane. Fra Parkeringen blir det ca 15 minutters gange opp til Krokvannet. Påmelding via eventor. Alle er velkomne!