Norgesmester_Vegard_Danielsen_2Norgesmester i Sprint heter Vegard Danielsen. I dagens løp som ble arrangert i nærheten av Levanger sentrum løp Vegard inn til suveren seier i eldste juniorklasse.  Vegard ledet på alle meldepostene og tidsmarginen til nr. 2 ble i mål 29 sekunder, som er mye på sprintdistansen.

 

 

 

 

 

 

 

 


NM_Sprint_015Løpet var det første av 3 som danner grunnlag for uttaket til VM junior.  Dette mesterskapet går i Hirtshals område i første uken i juli og neste helg er de 2 siste uttakningsløpene. Norgesmesterskapet ble senere på kvelden feiret med is og nøtter sammen med klubbvenner. Til lørdag og søndag fortsetter løpene i Trøndelag med Craft Cup (norgescup) og uttak til EM for senior.


NM_Sprint_013I damenes yngre juniorklasse ble Anneke Hald Bjørgum nr. 4, 6 sekunder bak pallen.  Etter en litt forsiktig start frem til første melde, hvor hun passerte som nr. 9, plukket hun plasser og var på 3. på de tre neste meldepostene.  Anneke var nr. 5 totalt av yngre og eldre junior og for henne var dette også uttakningsløp til VM for junior.

NM_Sprint_035I herreklassen ble Damien Renard beste KOK'er på 10.plass, 1.07 min. bak vinneren.  Holger Hott fulgte på plassen bak og Andreas Høye ble nr. 21.. Øystein Kvaal Østerbø vant.  I damenklassen var Betty Ann Bjerkreim Nilsen best. Irene Beate Øhrne klarte ikke å kvalifisere seg til finalen i denne klassen.

Mer informasjon og resultater finner dere her.