Berse_10000_lyper_2009.L1A

Etter mange økter i fine og utfordrende terreng i Sandnes området, var det klart for en spennende kamp om å vinne den avgjørende jaktstarten.

Det var kaldt og terrenget Berse, ved Bjerkreim, var morsomt. Mats Dahlén og Eirik M. Svensen var de største favorittene.

De to favorittene gikk også ut i tet. Med Dahlén først, og Svensen 1.11 bak. Med litt bomming i starten ble Svensen hengende enda lengre bak. Han ga likevel ikke opp og var på skuddhold da siste gafling var unnagjort.

Etter et dårlig veivalg til nest siste post måtte Svensen konstatere at Dahlén kunne innkassere heder, ære og en velfortjent cola.

Terrenget var det ingenting å si på, men med mye vann i myrene, ble det kaldt og det ble psykisk utfordrerne som avslutning på en tøff samling.

Løypene var lagt i en spennende variant, for å utnytte de beste delene av terrenget, med tre sommerfugler. Det gjorde at løperne kunne se hverandre og fikk føle på konkurransen.

Etter å ha strevet oss gjennom løypa på jakt etter postene, var det tid for å finne dem igjen. Denne gangen for å pakke dem i bilen og ta dem med hjem.

Takk til løypelegger Odd Fuglestad for flott løype og godt treningsutbytte.