30 forventningsfulle kok-løpere fra ungdomsgruppa og elitegruppa var i Silkeborg i Danmark på treningssamling forrige helg.

Hjemme var det snø og vinterstemning i skogen. I de danske skoger var temperaturen mild, bunnen myk og snøen fraværende.

Forhold som skapt for orientering.

campdamark_1

Fredagen åpnet med langdistanse og veivalgsutfordringer og ble avsluttet med nattøkt med retningsmomenter i en paddeflat, kjapp og moro skog.

Lørdag var det duket for full fart og tøff konkurranse med danske toppløpere. Våre løpere gjorde seg ikke bort. 8,5 km ble unnagjort på 55 minutter. Mats, Eirik, Holger og Christian var jevne og alle innenfor et minutt. Mats trakk det lengste strået. Danskene var ikke i nærheten av å matche de norske drenge. Benedickte var best av jentene.

Det ble løpt md GPS og veivevalg kan du se her: http://germanmaster.traclive.dk/events/event_20120121_ECTrng1/live.php?raceid=67d044ba-427b-11e1-b61d-406186cbf87c

Søndagen var det stafettøkt på programmet. Fellesstart med gaflinger. Fighterspiriten var høy og intensiv kniving om posisjonene i feltet. Etter et noen hadde gått i feil gafling og andre løpt seg bort på dårlige veivalg, så var det en firerbande med Holger, Hans Gunnar, Mads og Christian som utkrystalliserte seg. Hans Gunnar var kvassest på slutten og vant økta. Benedickte tok en ny seier i dameklassen.

Hyttene var fine med både badstu og boblebad. Det sosiale fikk utløp i på begge de nevnte arenaer. Fellesmiddag på fergen var også en fin smøring av klubbsamholdet.
Årets første samling var en suksess. Slava gjorde en glimrende jobb som trener på sin første samling.
Grunnlaget er lagt for god treningsvinter og vi ser frem til å kunne ta hjem tiomilatrofeet der det hører hjemme!

Camp danmark