Cowboy'en fra Tromøya kan ta sin 11. stafettmedalje på radHolger Hott skyter sjelden med løskrutt når det er handler om stafett.

Med landslagsdrakten har han vært "grovarbeider" på førsteetappe ved to norske VM-gull, i tillegg har han vunnet alle de store klubbstafettene.

I dag er det orienteringens Holmenkollsøndag eller NM-stafett som gjelder. Her stabler alle klubber et lag på beina, men etter at Holger byttet til Bækkelaget SK i 1999 (og KOK fra 2004) er det få lag som har kunnet hamle opp med Holger og hans lagkamerater.

Allerede i sin første NM-opptreden for Bækkelaget i 1999 fikk han med seg NM-medalje på stafetten. Den gangen ble det bronse i Maridalen. Siden da har han tatt stafettmedalje i NM hver høst.

Det har blitt alle valører, men uansett er det en ubrutt medaljerekke.

- Tre av medaljene skiller seg litt ut. Da tenker jeg på det første gullet i 2000, første gullet med KOK i 2004 og da jeg løp siste etappe og sikret gullet for KOK på hjemmebane på Hovden i 2006, kunne Holger sagt til KOKs-eliteblogg.

Istedet sier han.
- Logg ut fra internett og hjelp til å støvsuge i andreetasje slik at vi rekker avreisen klokken 10.30.

Selv om han har et dårlig utgangspunkt for å rekke avreisen, med en inkompetent storkjeftet bergenser på laget i rengjøringsarbeidet, ser det lyst ut med tanke på en ny stafettmedalje.

Audun Bjerkreim Nilsen og Damien Renard skal sørge for at Holger kan henge sin 11 NM-stafettmedalje på veggen hjemme på Presteheia i kveld.

Gutta skal samtidig vise at KOK ikke bare er verdens beste stafettklubb, men også best i Norge.

Ikke minst handler det om å gi Pascal Vieser en fin avslutning under sin siste opptreden som trener for KOK.

Måtte vi banke alle!
Lagt inn av Kniksen kl