I helgen tok vi turen bort fra snøkaoset i Kristiansand ned til Silkeborg i Danmark. Avferd var på fredag og vår første økt løpte vi i Rold Skov ved Aalborg (kart med noe GPS-spor fra trening 1). Aalborg OK og Walther Rahbek hadde lagt en flott løype og selv om det låg 5-10 cm snø i terrengen så fikk vi en god start på samlingen. Nere i Silkeborg var værgudarna på vår side og vi fikk i stort sett løpt våre økter uten snø på marken.

 

Lørdagen startade vi med en "lang" mellomdistanse og intervallstart. Coachen hadde misset lit med målestokken så det blev noen km lengre enn beregnet (kart med noe GPS-spor fra mellomdistansen). Resultater fra mellomdistansen finner ni som vedlegg. Lørdag kveld løpte vi en nattøkt med 2 sløyfer på 2,6 og 2 km. Dette var tenkt som en parstafett, men p.g.a. kaldt vær måtte vi endre opplegget lit.  

Søndagen startade vi med en hardøkt med fellesstart og gaffling. Det var full fart fra start og med et smart veivalg fra siste post til mål og rutine tok Hans Gunnar Omdal hjem segern straks foran Karolis Lazdauskas. På den korte løypen var det Ole Kostøl som orientert flinkest (kart med noe GPS-spor fra fellesstarten). Vi avslutade samlingen med en "rolig" økt i et snøigt Hirtshals innen vi tok turen over med ColorLine tilbake til Kristiansand.