Vi er et litet gjeng KOK:are som tok sjansen at komme seg vekk fra snøn i Kristiansand og da må man dra til Bergen. Vi møttes av barmark, noe plussgrader og klar blå himmel så det var bare at kose seg gjenom den første økten. Det blev 3 korte sløyfer i Bergen sentrum for at finne flyten til kveldens nattsprint. Her finner ni kart fra første økten.

Solen skinner på Ulriken og Dag Blandkjenn har tatt analyseringsstilling bak dataskjermen.

 

Etter lit mat og vile var det dags at ta tak i den første utfordringen på Bergen Sprint Camp. En teknisk og kul nattsprint på 2,6 km, løypen finner ni her. Unggutterne visede at vinterns trening går åt rett hold da Dag Blandkjenn og Gaute Freistad løpte inn på en 3:e plass sine respektive klasser H17-18 og H19-20. Karolis Lazdauskas gjorde også en solid insats og løpte inn på en 6:e plass i H21 klassen. Fler resultater finner ni her. Nå er det bare at ta del av Jan Kocbachs analyseringsverktøy og gjøre det lit bedre imorgon.

Karolis fortsatte og imponere på lørdagens bysprint og løpte in på en 5:e plass i H21 blott 35 sek bak vinneren. Christian Bøen forbedrede sin position fra igår og ende opp på en 6:e plass. Våre juniorer Dag og Gaute fiksede en 3:a respektive 2:e plass i sine klasser og ligger bra ann i totalsammendraget. Bysprintresultater finner ni her og kart her.

Bilder: Bergen Sprint Camp

På lørdag ettermiddag var det dags for Urb-O sprint med 5 sløyfer. Christian forbedrede sin position i totalen med at løpe inn på en 7:e plass i denne del av Bergen Sprint Camp. Karolis hadde det lit tyngre og får forberede seg på at møte Christian i en B-finale imorgen. Gaute og Dag fortsetter at løpe stabilt og ligger på en 14 respektive en 25 totalt infør morgondagens finale. Totalresultater finner ni her. Coachen holder en lav profil i dette skjede av sesongen Cool . Vi avslutede lørdagen med at ta del av sprintverdensmestere Mårten Boströms tankar om at vare best da det gjelder og en detaljert veivalgsanalyse av Jan Kocbach.

Søndagens finale løptes som puljestart med 6 løpere i var pulje utgaende fra totalresultatet. Karolis og Christian løpte i B heatet som kjempet om plasseringer 7-12. Guttene klarade av at forsvare sine plasseringer 9 og 10 og kunde vare gott fornøyde med helgens trening. Det samme gjelder også Gaute og Dag Laughing. Totalresultater finner ni her og finaleløypen her. Takk til Varegg for en flott helg!

Foto: Bergen Sprint Camp