Seneste helg var vi et gjeng på 17 løpere som tok turen til Rogaland. Vi startade samlingen med en nattøkt i Kalbergskogen. Vi løpte 4 korte løyper i rolig tempo. Her finner ni en av løypene med Matias Hanisch GPS-spor. 

På lørdag f.m. forsatte vi samlingen med en todelt økt på sprintkart ved Kvernevik skolesenter. Første delen av økten var en prolog på 2,6 km i terreng (prologen med Sebastian Dalands GPS-spor). Den andre delen var en bysprintløype som vi løpte parvis med veivalgsmoment.

Samlingens første høyøkt løpte vi på lørdag kveld. Odd Fuglestad fra Ålgård Orientering hadde planlagt en flott fellesstartløype med gaffling på 9,4 km. Det var full speed fra start og starkest for kvelden var Eirik Martens Svensen tett fulgt av unggutten fra Skien Sjur Hovi  og rutinerte Vendølen Hans Gunnar Omdal (resultater som vedlegg).

På søndag morgen løpte vi en kortdistanse på 3,3 km i Vigreskogen. Snabbest av KOK-gjenget var Hans Gunnar, men vi fikk alle bank av to lokalkjente Ålgård-løpere. Resulteter finner ni som vedlegg og her finner ni løypen med noe GPS-spor.

Innen vi tok turen tilbake til Kristiansand på søndag passade vi på at løpe en rolig postplukkøkt i Vagleskogen.