Utskrift

KOK stilte med 2 lag på Nighthawk dette år og 1:a laget endte opp på en flott 6:e plass etter mye stabil løping. Eirik Martens Svensen viste med sin rutin hvordan man løper natt og var raskest på sin nattetappe. Junioren Dag Blandkjenn levde også opp til UK:s forventninger med et solid nattløp. Da også Vit Braveny og Mats Dahlèn følgde opp med flotte løp på sine etapper så låg laget endest 4.34 etter IFK Lindingö, som ledde stafetten etter de 4 nattetappene.

Vegard Danielsen fortsatte på samme spor som sine lagkamrater da stafetten fortsatte på lørdagen med jaktstart på etappe 5. Vegard sende ut Rasmus Djurhuus på en 5:e plass, som Rasmus enkelt kunde forsvare tross en sving gjenest på første post. På etappe 7 var det igjen dags for Eirik, som var den ende på laget som hadde fått ansvar for 2 etapper. Det fløt på like bra på dagen for Eirik og unge Sjur Hovi fikk et kanonlege da han gikk ut som nr 3 på siste etappe ca 2 min foran VM stafettkongen Gustav Bergman. Sjur hadde en flott start på løpet, men klarade ikke helt at holde hodet kaldt hele veien in denne gang. Som helhet gjorde laget en solid insats og selv om 3:e plassen var innom rekkhold så er vi denne gang fonøyde med en 6:e plass.

På vårt andra lag gjorde junioren Matias Hodne Hanisch et kanonløp på sin nattetappe. De øvrige på laget brukte lit mer tid, men kjempede seg igjennom med et glatt smil.

Fullstendige resultater finner dere her og GPS-spor her.