Du kan nå kjøpe O-boka 2016 gjennom klubben. Boka koster kr 430.- og av de får klubben en provisjon i forhold til antall bøker vi selger. 

O-boka 2016 har, i tillegg til et utall kart og bilder, brede omtaler fra hele o-sesongen. 70 kart, 240 sider, 650 bilder. Mye om den norske VM-festen i Strömstad og sportslige høydepunkter. Småbarnsmoren som visste hva hun måtte gjøre og 43 ildsjeler fra Troms mm. 
O-boka kommer for 14. gang. Først og fremst dokumenterer og forteller o-verket hva som har skjedd på de store konkurransene og hender i det ganske land. Med hjelp av gode bidragsytere kommer nå den aller beste av de 14 utgavene.
– Det er små gode historier på alle sider i boka. Du finner noe nytt hele tiden, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg gir ut O-boka. Boka skal både inspirere og glede. Mange av historiene vil gi ekstra energi til å ta tak og stå på for orienteringssporten. Lærerike veivalg er med fra mange store konkurranser og det er også kart fra mindre løp.

Kjøp og Les. Det er også en del bilder og tekst med løpere fra KOK.
Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til 97689255 og bestill boken.